Eiwit recepten

Eiwit recepten

Voor iedereen die aan sporten doet, wil afvallen of op gewicht wilt blijven, hebben we een groot aantal eiwit recepten ter beschikking. De eiwit recepten zijn voorzien van de juiste voedingswaarde. Wij berekenen het aantal eiwitten, calorieën, koolhydraten en vetten per portie of geheel zodat je het niet zelf hoeft uit te rekenen.

Onze recepten zijn en worden zorgvuldig bekeken door onze ervaren personal trainer. Ben jij toch een fout tegen gekomen? Dan kun je dat ons altijd melden via het contactformulier.

Waarom eiwit recepten?

Sporters die intensief trainen hebben over het algemeen meer eiwitten nodig omdat ze tijdens het sporten spierweefsel afbreken. Het spierweefsel moet hersteld worden en zal in een periode van rust groeien. Desalniettemin zijn eiwit recepten ook geschikt voor mensen die willen afvallen of op gewicht willen blijven. Eiwitten zorgen ervoor dat je goed verzadigd raakt voor een lange periode. Dit komt doordat eiwitten langzaam verteren.

Kun je afvallen met alleen eiwit recepten?

Dit is zeker mogelijk, alleen raadt ik je aan om er bij te sporten. Niet alleen cardio-training maar ook krachttraining (ja ook vrouwen!). Als je hier geen zin in hebt dan is het verstandig om iets onder je energiebehoefte te gaan zitten. Wil je weten hoeveel calorieën je per dag nodig hebt om af te vallen? Bereken dan nu je energiebehoefte!

Hoeveel eiwit heb ik precies nodig?

Een niet sporter 0.8 GR eiwit per KG lichaamsgewicht
Een Duursporter 1.2 GR eiwit per KG lichaamsgewicht
Een Krachtsporter 1.8 GR eiwit per LG lichaamsgewicht

 

Zocht je naar eiwit recepten? Kies een categorie!

image_pdfimage_print

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *