Download direct het ebook helemaal gratis!

Je gegevens zijn veilig. Wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij
Salade met gegrilde pangasiusfilet

Salade met gegrilde pangasiusfilet

Salade met gegrilde pangasiusfilet: Makkelijk klaar te maken eiwitrijk eten, voor de echte visliefhebbers!

Voedingswaarde per geheel

Eiwitten 33 gram
Calorieën 294
Koolhydraten 8 gram
Vetten 13 gram

Ingrediënten

  • 120 gram pangasiusfilet
  • 1/2 venkelknol (bewaar het groen voor de dressing)
  • 1 stronk witlof
  • 75 gram (wilde) spinazie, gewassen en uitgelekt
  • 10 cherrytomaatjes
  • paar takjes dille, fijngehakt of 2 theelepel
  • gedroogde dille
  • 1/2 theelepel vijfkruidenpoeder

Dressing gemaakt van

  • 1 eetlepel olie
  • 2 eetlepels water met een schepje summer berry (of minder naar smaak)
  • mespuntje mosterd
  • versgemalen peper
  • 1/2 teentje knoflook of knoflook uit een molentje
  • fijn gesneden venkelgroen

Bereiding

  1. Kwast de grillpan in met olie en verhit op een matig vuur
  2. Bestrooi de vis rijkelijk met versgemalen peper, vijfkruidenpoeder en (verse) dille
  3. Gril de vis aan beide kanten 2-3 minuten tot hij mooi gebruind en gaar is
  4. Maak intussen de venkelknol schoon
  5. Snij deze in plakken of reepjes
  6. Verwijder de kern van de witlof en snij de witlof in reepjes
  7. Halveer de cherrytomaatjes
  8. Meng de groenten met de dressing en serveer samen
Salade met gegrilde pangasiusfilet
4.6 (91.43%) 7 votes
image_pdfimage_print

Plaats een bericht met Facebook

berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *