Download direct het ebook helemaal gratis!

Je gegevens zijn veilig. Wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij
Roze garnalen Italiaans

Roze garnalen met Italiaanse wokgroente

Lekker eiwitrijk recept met veel vitamines. Past in elk eiwitrijk dieet! Echt een aanrader om dit gerecht na de training te eten.

Voedingswaarde per portie(geheel)
Eiwitten 33 gram
Calorieën 223
Koolhydraten 14 gram
Vetten 3 gram

Benodigdheden

  • 200 gram Italiaanse wokgroente
  • 250 gram kleine roze garnalen (uit diepvries)
  • 1/4 blokje visbouillon
  • Zwarte peper naar smaak
  • Chili poeder naar smaak
  • Citroensap naar smaak
  • 2 teentjes knoflook, fijngesneden
  • Een scheutje olijfolie

Bereidingswijze

  • Ontdooi de  roze garnalen (het water dat na het ontdooien in de zak is gekomen, niet weggooien, maar meebakken in de pan).
  • Snijd de knoflook fijn en bak in een scheutje olijfolie in een (wok)pan, op hoog vuur.
  • Voeg vervolgens de garnalen en wokgroente toe. Indien je de garnalen vers hebt gekocht, een scheut water toevoegen.
  • Schep een beetje om en voeg 1/4 visbouillon (verkruimeld), zwarte peper, chili peper en wat citroensap  toe.
  • Nog even laten bakken.
  • Als het begint de borrelen, het vuur wat lager zetten en nog even doorbakken.
Roze garnalen met Italiaanse wokgroente
4.6 (91.11%) 18 votes
image_pdfimage_print

Plaats een bericht met Facebook

berichten

2 gedachten over “Roze garnalen met Italiaanse wokgroente

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *