Nooit meer mislukte recepten? De makkelijkste recepten krijg je gewoon via e-mail + gratis ebook!

Je gegevens zijn veilig. Wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij
Rosti met citroenkabeljauw

Rösti met citroenkabeljauw

Rösti met citroenkabeljauw maken? Dit heerlijk recept heeft 30 gram per portie, gezond en nog lekker ook!

Benodigdheden

  • 100 gram komkommer
  • 1 stengel bleekselderij
  • vloeibare boter
  • 125 gram kabeljauw
  • 1 theelepel peterselie
  • 1/2 eetlepel citroensap
  • peper
  • 175 gram (vastkokende) aardappelen
  • 1 sjalotje
  • 1 theelepel selderij
  • 1 theelepel peterselie
  • 1 theelepel dille
  • 1 theelepel olie

Bereidingswijze

  • Oven voorverwarmen op 200 ˚C.
  • Komkommer en 1 stengel bleekselderij in dunne repen snijden
  • Over de bodem van een met vloeibare boter ingesmeerde ovenschaal strooien
  • Leg 125 gram kabeljauw op de groentereepjes en bestrooi het met 1 theelepel peterselie en ½ eetlepel citroensap.
  • Op smaak brengen met peper.
  • Dek de schaal af met aluminiumfolie of een ovenbestendige deksel en bak de vis circa 25 minuten in de oven.
  • Schil 175 gram (vastkokende) aardappelen en kook deze 10 minuten.
  • Laat de aardappelen afkoelen en rasp ze grof boven een schaal.
  • Snijd 1 sjalotje klein. 1 theelepel selderij, 1 theelepel peterselie en 1 theelepel dille kleinsnijden.
  • De geraspte aardappelen, sjalot, kruiden en peper mengen.
  • De rösti goed aandrukken, omdraaien en 20 minuten bakken in 1 eetlepel olie.
Rösti met citroenkabeljauw
4.4 (88%) 5 votes
image_pdfimage_print

Mijn naam is Manuel en ik ben gek op alles wat met voeding en sporten te maken heeft. Ik deel graag recepten die écht iets bijdragen aan een gezonde gevarieerde (eiwitrijke) lifestyle – Ik inspireer je graag in mijn eiwitparadijs: Eiwitrijkerecepten!

Plaats een bericht met Facebook

berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *