Vandaag vegan en eiwitrijk! Maak deze heerlijke tortillawraps met quinoa, bonen, groenten en een frisse guacamole. Ook koud érg lekker – kliekjes kun je dus gewoon meenemen naar je werk of lekker thuis opeten als je thuiswerkt🤤.
Vandaag vegan en eiwitrijk! Maak deze heerlijke tortillawraps met quinoa, bonen, groenten en een frisse guacamole. Ook koud érg lekker – kliekjes kun je dus gewoon meenemen naar je werk of lekker thuis opeten als je thuiswerkt🤤.
Kook de quinoa volgens de verpakking. Zet ondertussen een wokpan aan op middelhoog vuur met een scheutje olie. Fruit hierin de fijngesneden ui en knoflook.
Snijd ongeveer 2 cm van de onderkant af en was de asperges. Snijd in stukken en voeg bij de wokpan en bak ongeveer 3 minuten mee.
Voeg vervolgens de kidneybonen, limoen, zwarte peper en eventueel zout toe aan de pan en meng goed door elkaar. Zet het vuur wat zachter en voeg de quinoa toe en meng dit met de rest.
Ontpit- en vel de avocado en doe dit samen met de fijngesneden rode ui, knoflook en koriander in een kommetje. Pers de limoen en prak het tot een guacamole.
Serveer alles apart; de wraps, de vulling, guacamole, stukjes tomaten / komkommer en eventueel wat muntblaadjes en pompoenpitten. Verdeel van alles wat over de tortilla wraps en rol ze op.
Renske
20 januari 2022 @ 12:33 pm
Super lekker!!