Een keer wat anders dan dat je van ons gewend bent: varkensrolletjes met ei! Vrij eenvoudig te maken – heerlijk met een salade!
Een keer wat anders dan dat je van ons gewend bent: varkensrolletjes met ei! Vrij eenvoudig te maken – heerlijk met een salade!
Kook de eieren hard (ongeveer 7/8 minuten)
Bestrooi de schnitzels aan beide kanten met peper en zout
Leg over de schnitzels de plakjes ham en in het midden de eitjes
Rol strak op en maak vast met een satéprikker, knip het uitstekende gedeelte af
Verwarm een hapjes, koekenpan- of wokpan met een scheut olijfolie
Bak rondom bruin op middelhoogvuur
Blus af met warm (kan ook met heet water uit de waterkoker) en voeg hierbij een blokje bouillon, fijngehakte peterselie en een half blokje santen
Roer goed zodat de bouillon en santen goed vermengd worden
Laat ongeveer 20 minuten pruttelen.
Serveer met rucolasla (deze maakte ik met 1 zakje rucola, een paar eetlepels bouillon van de varkensrolletjes, een scheut 2BSlim Ceasar dressing, een handje pijnboompitten, zwarte peper en een beetje zout.