Deze Thaise biefstuksalade is klaar in een handomdraai. De biefstuk is naar mening “medium-rare” het lekkerst! Houd je niet van rundvlees? Kies dan bijvoorbeeld kip in dit recept.
Deze Thaise biefstuksalade is klaar in een handomdraai. De biefstuk is naar mening “medium-rare” het lekkerst! Houd je niet van rundvlees? Kies dan bijvoorbeeld kip in dit recept.
Doe de chilipeper, knoflook, korianderstengels, vissaus, paprikapoeder, limoensap en olie in een vijzel of staafmixer en draai tot een gladde pasta en zet even apart.
Doe aan beide kanten van het vlees wat olie en bestrooi met peper en zout. Verhit op hoog vuur een koekenpan en bak de biefstuk naar wens (medium-rare in dit geval). Verwijder de biefstuk uit de pan en leg op een bord. Dek af met aluminiumfolie en laat ong. 10 minuutjes rusten.
Beleg 2 borden met de sla, rode ui, lente-ui en tomaat. Breng op smaak met peper en zout. Snij het vlees in mooie plakjes en leg dit bovenop de salade. Bestrooi vervolgens met de dressing en serveer met ongezouten cashewnoten.