Vandaag maken we taco’s met gewokte tofu, groenten en guacamole – eenvoudig te maken en heerlijk voor het hele gezin😍. Serveer alles in kommetjes zodat iedereen aan tafel zijn eigen taco kan maken – alvast eet smakelijk!🌮
Vandaag maken we taco’s met gewokte tofu, groenten en guacamole – eenvoudig te maken en heerlijk voor het hele gezin😍. Serveer alles in kommetjes zodat iedereen aan tafel zijn eigen taco kan maken – alvast eet smakelijk!🌮
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Snijd de ui in halve ringen, de lente-ui en de tomaat in kleine stukjes. Doe dit allemaal apart in kommetjes, net als de rucola (iedereen kan dan straks zelf wat opscheppen).
Prak de avocado, rode ui, tomaat, limoen, knoflook en koriander in een kom samen tot een guacamole.
Snijd de tofu in dobbelsteentjes en marineer deze met de paprikapoeder, chilipoeder, zwarte peper en eventueel wat zout. Wok deze een paar minuten in een scheutje olie totdat ze knapperig zijn en goudbruin.
Haal de tacoschelpen uit elkaar, leg ze in een ovenschaal en verwarm 5 minuten in een voorverwarmde oven. Serveer alle kommetjes met de ingrediënten op tafel samen met de tacoschelpen en geniet!