Salade met gegrilde pangasiusfilet: Makkelijk klaar te maken eiwitrijk eten, voor de echte visliefhebbers!
Salade met gegrilde pangasiusfilet: Makkelijk klaar te maken eiwitrijk eten, voor de echte visliefhebbers!
Kwast de grillpan in met olie en verhit op een matig vuur
Bestrooi de vis rijkelijk met versgemalen peper, zout(evt), tarwebloem, paprikapoeder en knoflookpoeder
Dompel goed zodat alle kanten bedekt zijn
Gril de vis aan beide kanten 2-3 minuten tot hij mooi gebruind en gaar is
Laat de pangasiusfilet iets afkoelen en snijd in stukken
Meng de groenten in een slakom
Meng de in stukken gesneden pangasiusfilet erdoor (voorzichtig omscheppen)
Maak een dressing in een apart kommetje van de aangegeven ingrediënten
Bestrooi de dressing over de salade en meng weer voorzichtig door elkaar
Voeg eventueel nog croutons toe