Rösti met citroenkabeljauw maken? Dit heerlijk recept heeft 30 gram per portie, gezond en nog lekker ook!
Rösti met citroenkabeljauw maken? Dit heerlijk recept heeft 30 gram per portie, gezond en nog lekker ook!
Oven voorverwarmen op 200 ˚C
Komkommer en 1 stengel bleekselderij in dunne repen snijden
Over de bodem van een met vloeibare boter ingesmeerde ovenschaal strooien
Leg 125 gram kabeljauw op de groentereepjes en bestrooi het met 1 theelepel peterselie en ½ eetlepel citroensap
Op smaak brengen met peper
Dek de schaal af met aluminiumfolie of een ovenbestendige deksel en bak de vis circa 25 minuten in de oven
Schil 175 gram (vastkokende) aardappelen en kook deze 10 minuten
Laat de aardappelen afkoelen en rasp ze grof boven een schaal
Snijd 1 sjalotje klein. 1 theelepel selderij, 1 theelepel peterselie en 1 theelepel dille kleinsnijden
De geraspte aardappelen, sjalot, kruiden en peper mengen
De rösti goed aandrukken, omdraaien en 20 minuten bakken in 1 eetlepel olie