Vandaag weer eens tijd voor een maaltijdsalade; een heerlijke quinoa salade met gegrilde zalm, avocado & ei. Deze maaltijdsalade is binnen 30 minuten klaar en je hoeft je geen zorgen te maken dat het niet verzadigd, want dan heb je het mis!
Vandaag weer eens tijd voor een maaltijdsalade; een heerlijke quinoa salade met gegrilde zalm, avocado & ei. Deze maaltijdsalade is binnen 30 minuten klaar en je hoeft je geen zorgen te maken dat het niet verzadigd, want dan heb je het mis!
Kook de quinoa volgens de verpakking en de eieren hard (als het water kookt 5 minuten laten koken).
Smeer de zalm heel licht in met olijfolie en bak deze – op middelhoog vuur – in een koekenpan op de huid tot deze net gaar is. Hoe kun je ontdekken of de zalm gaar is? Door er zachtjes op te drukken met een vork of je vinger. Valt het visvlees als vlokken uiteen, dan is de zalm gaar.
Snijd ondertussen de ui, komkommer (geschild) & groene pepers in kleine stukken en de romatomaatjes in partjes.
Pak er een ruime kom bij en vul deze met de veldsla, ui, komkommer, groene peper, aromat, olijfolie, azijn en de romatomaatjes.
Nicky
5 september 2020 @ 4:50 pm
Deze ga ik snel proberen!
JoyceM
11 september 2020 @ 8:25 am
Ontzettend smakelijke salade, bedankt voor het plaatsen.