Dit heerlijke Quesadilla recept is makkelijk te maken en binnen 30 minuten klaar. Als je weinig tijd hebt & toch een lekker recept wilt maken, probeer dan dit recept!
Dit heerlijke Quesadilla recept is makkelijk te maken en binnen 30 minuten klaar. Als je weinig tijd hebt & toch een lekker recept wilt maken, probeer dan dit recept!
Verwarm een hapjespan op middelhoog vuur met een klein beetje olie.
Bak hierin even de sjalotten en voeg vervolgens de fijngesneden knoflook erbij. Blijf goed roeren want je wilt niet dat je ui en knoflook te bruin worden.
Voeg nu de in stukken gesneden tomaten erbij, weer goed roeren. Voeg ook de gehakt toe meng goed en bak tot deze gaar is
Voeg ondertussen de tacokruiden, peper en eventueel zout toe.
Leg het gehakt opzij en was de pan (of pak een nieuwe). Mijn hapjespan is lekker ruim dus ik koos ervoor om hem even af te wassen 🙂 zo gepiept.
Verwarm een wrap in een pan op middel vuur en plaats aan 1 kant de kaas en de vulling. Vouw de wrap dubbel en bak aan beide kanten bruin.
Snijd door de helft en serveer.
Fleur
16 augustus 2019 @ 7:12 am
Ziet er lekker uit, ik ga dit recept proberen!
Mandy
23 september 2019 @ 1:57 pm
Zou het ook handig vinden als de calorieën er ook nog bij stonden voor dit gerecht..