Lekker gezond alternatief op de normale pizza: een eiwitrijke bodem. Het is snel te maken en aanzienlijk minder koolhydraten, zeker het proberen waard.
Lekker gezond alternatief op de normale pizza: een eiwitrijke bodem. Het is snel te maken en aanzienlijk minder koolhydraten, zeker het proberen waard.
Maak het deeg volgens de verpakking van de Protein Pizza (verhouding voor 1 pizza ca. 80 gram mix, 65 ml water en 10ml olijfolie) laat het deeg goed rusten na het kneden
Spray een wokpan in met wat Smart Cooking Spray en bak hier de kipfilet in op middelhoog vuur
Voeg hierbij de kruidenmix, zwarte peper, zout, knoflook en bak even tot de kipfilet beetgaar is
Plaats een vel bakpapier op de bakplaat
Een paar eetlepels tomatensaus uitsmeren op de pizzabodem (niet helemaal tot de zijkanten, anders gaat het lekken)
De vulling eroverheen, ik gebruikte met deze pizza: champignon, gele paprika, en gekruide kip
Plaats hierover een paar eetlepels 20+ geraspte kaas
Voor circa 20 minuutjes in de oven op 180 graden