Eiwitrijk voedsel waar je echt van kunt genieten! Heerlijk wild vlees op Aziatisch recept. Eet smakelijk!
Eiwitrijk voedsel waar je echt van kunt genieten! Heerlijk wild vlees op Aziatisch recept. Eet smakelijk!
De Pekingeend moet volledig ontdooid zijn voor je dit recept gaat maken
Maak de marinade van de aangeven ingrediënten, je kunt het beste alles even fijnmalen in de mixer
De oven voorverwarmen op 160 graden
De eend aan beide kanten goudbruin bakken
Bestrijk de eend met de marinade en leg hem vervolgens in een braadslee
Dek de eend af met aluminiumfolie. Mag nu voor ca. 40 min. in de oven
Verander de temperatuur naar 220 graden het velletje van de eend mooi krokant worden
Snijd de Pekingeend in mooie plakjes (let wel op het bot!)
Leg een pannenkoekje neer en plaats daarin wat pekingeend
Vul met komkommer, bos-ui, taugé en wat rode peper
Rol dicht en eten maar