Vandaag een keer makreel op het boodschappenlijstje! Lekker met verschillende groenten (en een kleine hoeveelheid) zilvervliesrijst. Ik gebruikte makreelfilets, hierin zitten bijna geen graatjes.
Vandaag een keer makreel op het boodschappenlijstje! Lekker met verschillende groenten (en een kleine hoeveelheid) zilvervliesrijst. Ik gebruikte makreelfilets, hierin zitten bijna geen graatjes.
Kook de zilvervliesrijst volgens de verpakking, ik gebruikte hiervoor een rijstkoker, hierdoor hoef ik niet meer op mijn rijst te letten, gemak dient de mens zeggen we maar! 🙂
Snijd de makreelfilets en ui in stukjes en de knoflook fijn
Spray wat Smart Cooking Spray in de pan en bak de in stukken gesneden ui en laat deze glazig worden
Voeg nu de makreel, de in stukken gesneden tomaten en de fijngesneden knoflook toe, blijf goed omscheppen
Breng op smaak met Dark Roast kruiden en wat zout en peper
Voeg nu de in reepjes gesneden paprika toe en bak even mee, goed blijven omscheppen
Voeg als laatste de spitskool toe bak op middelhoog vuur mee, niet te lang anders wordt de spitskool te zacht
Serveer met wat bladpeterselie