Lekker recept dat veel weg heeft van de Indische “Soto Ajam”. Makkelijk te bereiden recept dat voor het hele gezin lekker & gezond is! PS: tevens ook vet- en suikerarm & vezelrijk.
Lekker recept dat veel weg heeft van de Indische “Soto Ajam”. Makkelijk te bereiden recept dat voor het hele gezin lekker & gezond is! PS: tevens ook vet- en suikerarm & vezelrijk.
Voeg de blikjes linzen met het water en nog 500 ml water toe aan een grote pan;
Snijd de kipfilet in langwerpige stukjes van ongeveer 0,5 cm x 3 cm;
Voeg toe aan de pan met wat zwarte peper en een bouillonblokje;
Breng op smaak met djinten, paprikapoeder en currypoeder;
Voeg de 2 eieren toe aan de pan en roer goed door elkaar;
Laat een half uurtje pruttelen op middelhoog vuur;
Schenk in een middelgrote kom en garneer met taugé en verse/gedroogde koriander.