Yumm lekker.. weer een keertje een koude pastasalade. Dit keer met Kip, avocado, bleekselderij, ui en een heerlijke zelfgemaakte dressing. Snel klaar.. en makkelijk mee te nemen naar je werk!
Yumm lekker.. weer een keertje een koude pastasalade. Dit keer met Kip, avocado, bleekselderij, ui en een heerlijke zelfgemaakte dressing. Snel klaar.. en makkelijk mee te nemen naar je werk!
Kook de fusilli volgens de verpakking en blus af onder koud water
Snijd de bleekselderij en ui in fijne stukjes
Snijd de 1,5 avocado in stukken van 1×1 centimeter
Stop de benodigdheden ingrediënten (Griekse yoghurt, limoensap, zwarte peper, chilipoeder en een halve avocado) voor de dressing in een keukenmachine en mix tot een gladde dressing
Voeg alle gesneden stukken en de fusilli in een grote kom en meng (voorzichtig) met een lepel door elkaar. Zorg ervoor dat je de avocado niet kapot gaat
Meng als laatst de dressing voorzichtig door de salade heen, schep goed om – zorg dat de dressing goed verspreid is.
Charissa
20 mei 2019 @ 5:18 pm
Vanavond gegeten met mijn man en was erg lekker, voor herhaling vatbaar. Vult erg goed.
Joran
19 juni 2019 @ 6:08 pm
Zeer smakelijk. Ik had de fusilli van body&fit gekocht echt een aanrader. Van mij 5 sterren.