Lekkere Italiaanse bol met kalkoen blauwe kaas en walnoten. Tip voor als lunch om snel eiwitrijk voedsel binnen te krijgen!
Lekkere Italiaanse bol met kalkoen blauwe kaas en walnoten. Tip voor als lunch om snel eiwitrijk voedsel binnen te krijgen!
Verwarm de grill voor op de middelhoge stand
Snijd de Italiaanse bollen horizontaal door en rooster de snijvlakken onder de grill
Neem de bovenste helften uit de grill
Rooster de onderkant van de onderste helften knapperig bruin
Zet de grill op de laagste stand
Meng intussen de kaas, walnoten en salie
Beleg de onderste helft van de broodjes met de plakken kalkoen en schep het kaasmengsel erop
Leg daarop de bovenste helft van het broodje
Laat de broodjes 3-4 minuten op enige afstand van het warmte-element heet worden in de grill. Ze zijn klaar zodra de kaas begint te smelten
Verhoog de temperatuur iets, zo nodig tot middelhoog, maar niet te heet, want dan kan de bovenkant bruin worden voordat de broodjes vanbinnen warm zijn
Serveer de warme broodjes met witte druiven