Sajoer, een groentegerecht uit Indonesië. Normaliter vaak gegeten met Rendang, ditmaal gecombineerd met kip! Laat je verassen door dit makkelijke recept.
Sajoer, een groentegerecht uit Indonesië. Normaliter vaak gegeten met Rendang, ditmaal gecombineerd met kip! Laat je verassen door dit makkelijke recept.
Begin met het koken van de zilvervliesrijst en snijd de kipfilet ondertussen in blokjes
Vervolgens de rijst afgieten en aan de kant zetten
Kook de sperziebonen in ongeveer 4 minuten
Bak ondertussen de kipfilet (met Smart Cooking Spray) in een wok met peper, zout en peper bruin
Voeg nu de sperziebonen toe en laat even meebakken
Voeg nu de Bamboe toe met 200 milliliter water
Goed roeren en ongeveer 10-15 minuten laten pruttelen
Voeg nu de rijst toe aan de pan en roer goed door elkaar
Schep op en garneer met de Indonesisch gebakken uitjes.