Soms verlang je naar rood vlees. Alsof je lijf erom schreeuwt. Grote kans dat je behoefte aan ijzer hebt. Er is geen efficiëntere leverancier van dit mineraal dan rood vlees. Elke week dan toch maar een portie biefstuk?
Soms verlang je naar rood vlees. Alsof je lijf erom schreeuwt. Grote kans dat je behoefte aan ijzer hebt. Er is geen efficiëntere leverancier van dit mineraal dan rood vlees. Elke week dan toch maar een portie biefstuk?
Verhit de olie in een gloeiend hete stevige koekenpan.
Schroei het vlees rondom even dicht.
Snijd met een scherp mes in dunne reepjes.
Bestrooi met peper en zout.
Kook de eieren in 3 minuten zacht. Laat schrikken, pel en halveer in lengte.
Blancheer de haricots verts en spoel af onder koud water. Meng de haricots verts met de rucola, kappertjes, augurken, sjalotjes en peterselie.
Roer de ingrediënten voor de dressing door elkaar.
Drapeer de reepjes steak en de eitjes op de gemengde salade.
Giet hier de dressing overheen. Serveer direct.
Manon
6 september 2021 @ 5:08 pm
Was super smakelijk en makkelijk te maken.