Probeer deze Groene salade met Italiaanse dressing. Vandaag geen dierlijke producten – daarentegen gebruiken we vandaag avocado; eiwitrijk en een bron van vezels, vitamine, kalium en goede vetten. Geschikt als lunch of als lichte avondmaaltijd.
Probeer deze Groene salade met Italiaanse dressing. Vandaag geen dierlijke producten – daarentegen gebruiken we vandaag avocado; eiwitrijk en een bron van vezels, vitamine, kalium en goede vetten. Geschikt als lunch of als lichte avondmaaltijd.
Snijd de komkommer in schijfjes, ontpit de avocado en snijd in blokjes en voeg in een ruime kom samen met de rucola en kappertjes. Hussel voorzichtig door elkaar.
Pak er een kommetje bij voor de dressing. Maak een dressing van de olijfolie, witte wijnazijn, Italiaanse kruiden, citroensap, knoflook en rode peper. Meng door elkaar met een garde of lepel.
Giet de dressing over de salade en meng goed door elkaar. Was de taugé goed onder de kraan en voeg deze toe aan de kom (dit zorgt voor een heerlijke bite!).