Een heerlijke frisse salade die dé perfecte smaakbeleving is met een stukje gegrilde varkenshaas – Snel klaar en boordevol eiwitten!
Een heerlijke frisse salade die dé perfecte smaakbeleving is met een stukje gegrilde varkenshaas – Snel klaar en boordevol eiwitten!
Zet de contactgrill aan en laat op temperatuur komen;
Marineer ondertussen de varkenshaas in een kommetje met citroensap, olijfolie, knoflook, rozemarijn en tijm;
Doe de couscous in een grote kom en schenk ongeveer 125 heet water bij en laat ongeveer 8 minuten staan;
Snijd nu de rode ui in halve ringen, en leg even in een kom met water (hierdoor wordt hij wat minder scherp);
Plaats nu de varkenshaas tussen de contactgrill;
Halveer de komkommer in de lengte en haal de zaadlijsten eruit met een theelepel (doe dit ook met de tomaten);
Snijd vervolgens de tomaten in kleine stukjes;
Snijd de verse dille en de Jalapeño peper in kleine stukjes;
De couscous is klaar – schenk de couscous in een zeef en laat goed uitlekken;
Doe de couscous in een grote kom en giet nu ook de ui af in de zeef;
Doe de ui erbij samen met de komkommer, witte kaasblokjes(uitgelekt), trostomaten, pepers en de kappertjes(uitgelekt);
Roer het geheel goed door elkaar en breng eventueel op smaak met wat versgemalen zwarte peper;
Kijk of de varkenshaas klaar is; is hij mooi donkerbruin dan is hij klaar;
Verdeel de Griekse couscous & varkenshaas over 2 borden.