Vandaag eten we gezonde kapsalon! Deze gezonde variant op de populaire “kapsalon” (of kipsalon genoemd in dit geval) is gemaakt met zoete-aardappelfrietjes, kip, verse groenten en een zelfgemaakt gezond knoflooksausje!
Vandaag eten we gezonde kapsalon! Deze gezonde variant op de populaire “kapsalon” (of kipsalon genoemd in dit geval) is gemaakt met zoete-aardappelfrietjes, kip, verse groenten en een zelfgemaakt gezond knoflooksausje!
Laat de gesneden kip en de zoete-aardappelfriet van te voren marineren in de kruiden.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Leg in een ovenschaal (met bakpapier) en bak de zoete-aardappelfriet gaar in 30 minuten.
Bak de kipfilet reepjes in een klein scheutje olie in een koekenpan en bak het beetgaar.
Vul een aluminiumbakje met zoete-aardappelfriet en schep de kip eroverheen en bestrooi met (geraspte) 20+ kaas.
Doe even terug in de oven en laat het kaas in ongeveer 10 minuten smelten.
Maak ondertussen de knoflooksaus van de Griekse yoghurt, knoflookpoeder en wat gedroogde bieslook.
Haal uit de oven en plaats eroverheen de ijsbergsla, komkommer, ui en tomaat.
Jasper
15 februari 2021 @ 12:31 am
Was heerlijk, dank voor ut delen!!