Weer een makkelijk recept.. Taco’s met kip! Lekker om de salsa los te serveren, maar je kunt de salsa ook in de tacoschelpen scheppen, net wat je zelf het lekkerst vindt!
Weer een makkelijk recept.. Taco’s met kip! Lekker om de salsa los te serveren, maar je kunt de salsa ook in de tacoschelpen scheppen, net wat je zelf het lekkerst vindt!
Verwarm de oven voor op 175 graden
Was de komkommer en rasp deze
Snijd de bosui en tomaat in kleine stukjes, de komkommer in schijfjes en voeg samen – in een kommetje – met wat citroensap en peper
Pel de ui en knoflook, snijd deze klein en verwarm ondertussen een pan met wat PAM Spray (pan invetten)
Fruit de knoflook en ui
Voeg vervolgens het kipgehakt toe en roer goed door
Laat de kidneybonen goed uitlekken en spoel deze af
Als het gehakt gaar is voeg je de kidneybonen, paprika, paprikapoeder en chilipoeder toe met 50 milliliter water
Laat nu circa 5 minuten zacht smoren
Leg de tacoschelpen in de oven en laat ze circa 5 minuten heet worden
Vul de schelpen met de yoghurt, 20+ kaas en de salsa
Evt. de salsa in de schelpen scheppen, eet smakelijk!
Daantje
4 juli 2019 @ 2:54 pm
Deze was heeel lkkr. Heb de salsa er gewoon tussen gedaan, echt een aanrader voor iedereen. De slankie 20+ is een zeer goed alternatief voor de normale kaas.