Zoek je een lekker gericht voor tussen de middag? Probeer eens dit recept: eiwitbrood met makreelsalade! Eenvoudig te maken en voor te bereiden. Bewaar de makreelsalade tot 2 dagen in een luchtdicht bakje.
Zoek je een lekker gericht voor tussen de middag? Probeer eens dit recept: eiwitbrood met makreelsalade! Eenvoudig te maken en voor te bereiden. Bewaar de makreelsalade tot 2 dagen in een luchtdicht bakje.
Kook de ei in 8-10 minuten hard. Laat afkoelen, pel deze en snijd in kleine stukjes.
Snipper ondertussen de ui fijn en snijd de augurkjes in kleine stukjes.
Open het blikje makreelfilet en laat deze uitlekken zodat het meeste olie eruit is. Doe de makreelfilet vervolgens in een kom.
Voeg hier de ui, ei en de augurkjes in blokjes aan toe. Meng goed door elkaar en voeg 1 eetlepel Griekse yoghurt en 1 eetlepel halvolle mayonaise aan toe.
Breng het vervolgens op smaak met peper & zout. Serveer met de lente-ui en met wat sneetjes Eiwitrijk brood