Eiwit Cheesecake Bosvruchten: een heerlijk & gezond alternatief voor de normale cheesecake!
Eiwit Cheesecake Bosvruchten: een heerlijk & gezond alternatief voor de normale cheesecake!
Begin met het voorverwarmen van de oven op 160 °C ondertussen kan je aan de slag met de cheesecake
Mix de ingrediënten voor de bodem in een mengkom door elkaar
Nadat alles goed is gemixt, stop je het geheel in een taartvorm en druk je alles goed plat zodat er een mooie bodem ontstaat
Stop vervolgende bodem voor 10 minuutjes in de oven
Mix de ingrediënten voor de cake goed door elkaar in een mengkom
Na 10 minuten haal je de bodem uit de oven, laat hem goed afkoelen!
Na het afkoelen doe je de gemixte ingrediënten voor de cake bij de bodem in de taartvorm
Doe de taartvorm weer in de oven voor ongeveer 35 minuten (kijk af en toe of het goed gaat!)
Haal vervolgende de taartvorm er weer uit en laat hem afkoelen
Versier de topping met Griekse magere yoghurt en gemalen frambozen
Nu nog een uurtje in de vriezer….en dan is ie klaar!