Super lekker, eiwitrijk en snel klaar: buritto met tempé, groenten en quinoa. Tempé is ontzettend eiwitrijk en een uitstekende vleesvervanger. Binnen 20 minuten kun je dit gerecht al klaar hebben.
Super lekker, eiwitrijk en snel klaar: buritto met tempé, groenten en quinoa. Tempé is ontzettend eiwitrijk en een uitstekende vleesvervanger. Binnen 20 minuten kun je dit gerecht al klaar hebben.
Snijd de tempé in blokjes en marineer met de olie, paprikapoeder, komijnpoeder, chilipoeder, geperste knoflook, peper en eventueel zout.
Kook de quinoa voor ongeveer 12 minuten in een pan (kijk op de verpakking voor de aanwijzingen).
Snijd ondertussen de komkommer, avocado, ui, baby romainsla (gewassen) en tomaten in stukken en bewaar deze apart.
Doe een beetje olie in een wokpan en bak hierin de tempé gaar totdat deze van kleur is veranderd.
Maak de dressing van yoghurt, olijfolie, citroensap, peper en eventueel zout.
Serveer de groenten, quinoa, tempé, dressing en wraps los en rol tot een burrito!