Deze Eiwitrijke producten geven je lifestyle een boost! Over het algemeen adviseren we je eiwitten hoofdzakelijk uit dierlijke- en plantaardige producten te halen, maar een toevoeging via supplementen kan geen kwaad!
 

Kijk naar de achterkant van het etiket, niet de voorkant!

Laat je niet altijd meeslepen door de tekst, maar kijk ook goed naar de voedingswaarde / label die erbij vermeld staat. Niet van alle supplementen en “gezonde producten” blijf je slank.

1

Whey Perfection

Zeer goed verkochte eiwitpoeder van Bodyenfit. Naast het feit dat Whey Perfection een heerlijke shake is, bevat Whey Perfection per maatschep (28gr.) 21,9 gram eiwit! Iets minder dan Isolaat perfection dus.
2

Smart protein

Zeer laag in suikers en koolhydraten. Wat minder eiwit dan Whey protein, maar wel minder suikers. Deze shakes zijn goed te drinken en bevat de Smart Protein ook over meerdere vitamines.
3

GOLD STANDARD 100% WHEY PROTEIN

Iets duurder dan de andere eiwitten (vandaar dat deze een wat lagere ranking geeft). De prijs maakt echter wel wat goed: meer eiwitten en laag in koolhydraten, suikers en vet! Zeker een aanrader.
4

Smart bar (eiwitrepen)

Snel een eiwitreep tussendoor? Met de Smart Bars Crunchy kan het! De repen bevatten meer eiwitten dan koolhydraten. Veel "eiwit repen" is dit niet het geval. Kijk maar eens op de achterkant van een eiwitreep van de Action bijvoorbeeld.
5

Smart Protein Pannenkoekenmix

Als je snel een gerecht wilt maken die niet alleen lekker is, maar ook eiwitrijk en koolhydraatarm dan is dit echt iets voor je. Het bakt net zo makkelijk als de supermarkt pannenkoeken en ze zijn erg lekker.